Er det tjekket at have travlt?

Der er 50 mails du ikke har fået svaret på, og der venter nogle realistiske deadlines forude, du har et par opgaver i horisonten, som fylder, om aftnen er du træt og falder lidt i søvn hen over opgaverne – men hvornår får du dog tid til at gå i fordybelse med en god forberedelse?

Vi ved det, du har travlt ikke? Du har for travlt til at gøre tingende ordentligt, for travlt til at komme ud af driften og tænke en sammenhængende tanke.

Du har ikke travlt, og det er heller ikke smart at have travlt – stop med at sig til dine kollegaerne med en smigeren ”Ih hvor har du dog travlt”. Du er inde i en travl periode af dit arbejdsliv, men du er ikke et travlt menneske.

Det første du skal gøre er at affinde dig med at, du når ikke ALT. Accepter at det liv som du kender som ’travlt’ bare er et helt normal liv, og normalt betyder at du nødvendigvis ikke kan nå ALT dit arbejde inden for en normal arbejdstid.

Så nej, det er ikke tjekket at have travlt og du har heller ikke travlt, så stop med at smigre kollegaerne, vennerne eller familien med at du har ’travlt’.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *