fbpx

HRpeople

Din eksterne HR-partner

lille

HRpeople tilbyder at rådgive, assistere og coache indenfor alle HR-funktioner, hvilket gør os til en komplet ekstern HR-afdeling. HRpeoples ydelser henvender sig typisk til virksomheder, der ikke har brug for en fast intern HR-afdeling.

HRpeople udfylder samme rolle som en fast intern HR-afdeling i større virksomheder, og derfor er alle ydelserne tilpasset den enkelte virksomheds behov.

HRpeople tilbyder også rekruttering til alle slags virksomheder – både små og større virksomheder.

Foruden arbejdet som ekstern HR-afdeling, tilbyder HRpeople også lederudvikling samt Business Coaching til ledere og chefer på alle niveauer i alle slags virksomheder.

HRpeoples fire overordnede områder:

 1. Hands-on HR-opgaver
 2. Rekruttering
 3. HR Strategy
 4. Lederudvikling og Business Coaching

HRpeople siden 2002

Idéen med HRpeople startede med en opfordring fra en direktør, som beskrev behovet for en HR-chef – én dag om ugen – i 2002. Det blev HRpeoples første kunde og starten på HRpeople, som den første virksomhed i Danmark med konceptet HR-chef på timebasis.

Partner
Anette Lund Christensen
Mail: alc@hrpeople.dk
Mobil: 28560903

HRpeoples Code of Conduct

Vi løser vores opgaver ud fra et sæt grundlæggende principper – vores Code of Conduct

Vi udviser tillid, respekt og oprigtighed

 • Vi påvirker andre mennesker, når vi gennemfører rekrutterings- og udviklingsforløb. Det har vi respekt for, så vi fokuserer vores indsats på den professionelle, personlige udvikling med respekt for den enkeltes grænser.
 • Alle vores konsulenter, der arbejder med personlig udvikling, er certificerede og grundigt uddannede i brugen af psykologiske tests.
 • Samtlige testresultater og persondata behandles efter persondatalovens regler.
 • Vi videregiver aldrig oplysninger om deltagere i rekrutterings- eller udviklingsprocesser uden forudgående samtykke til tredje part.
 • I respekt for vores indgående kendskab til vores mange kunder og for at skabe gennemsigtighed, arbejder vi med åbne jobopslag i vores rekrutteringsaktiviteter.
 • I vores samarbejde med både nationale og internationale virksomheder arbejder vi altid i overensstemmelse med deres Codes of Conduct og værdigrundlag.

Vi er konsistente i det, vi gør

 • Vores koncepter og viden er baseret på praksisresearch, så vi kender baggrunden og begrænsningen for vores rådgivning.
 • Vi arbejder med fastansatte medarbejdere. Det sikrer en fælles opfattelse af vores værdier og etiske udgangspunkt i relation til udviklingsprocesser, rekruttering og tilpasninger – og i samspillet med kunder, kandidater og netværk.
 • Vi siger fra, såfremt vi ikke har kompetencen til at løse en opgave.

Vision

” Vi er fremtidens HR-hus, og vi vil være de mest professionelle inden for HR-insourcing i Danmark.”

HRpeopleEn enkel vej til HR

Mission

“Vi hjælper virksomheder med at opnå størst mulig succes gennem HR-processer og HR-strategi.”

HRpeople En enkel vej til HR

Værdier

“Vi tænker i hele mennesker med nysgerrighed, åbenhed og nærvær.”

HRpeopleEn enkel vej til HR