Mentorforløb

Hvad skal du forvente af din mentor?

  • Din mentor skal være villig og i stand til at tilbringe tid sammen med dig
  • Din mentor skal have en sund selvopfattelse
  • Selvbevidste mennesker er villige til at foreslå nye tilgange. De agerer gode ledere. Du ønsker ikke rådgivning fra en person, der vil blive intimideret af din voksende statur og ekspertise
  • Din mentor bør respektere den virksomhed og samfund, du arbejder i.

Hvad er et mentorforløb?

Interessen for mentorforløb er stigende i takt med, at internationale ledere i dansk erhvervsliv og at ordningen ofte er en del af en ansættelsesaftale for ledere i større virksomheder.

Flere ledere søger at blive mere selvstyret og udvikle deres kunnen indenfor kommunikation og problemløsning i deres dagligdag. Ledere får mulighed for en tæt dialog med en mentor udenfor virksomheden og får herigennem mulighed for at tilføre organisation og virksomhed et større fokus, motivation og udviklet personligt lederskab, som styrker både virksomhed og medarbejdere.

Vores erfaring som mentorer for danske og internationale ledere startede qua vores arbejde som HR chefer og – direktører for ca. 20-30 år siden. Som medlem af chefgrupper i forskellige virksomheder med fokus på de menneskelige ressourcer i organisationen, blev vi ofte brugt til en faglig mentoring af de øvrige ledere på tværs af virksomheden. Som mentor er netop den brede erfaring på tværs af virksomheden vigtig, når vi arbejder som mentorer.

Mentoring er meget mere end coaching og rådgivning og kræver både format og erfaring. Mentorforløb etableres med ledere i forskellige brancher og på dansk og international vis.

Kontakt os og hør mere

Da jeg arbejdede i udlandet havde jeg en mentor og fik anbefalet HRpeople gennem vores HR afdeling. Det er vigtigt i en dynamisk hverdag med deadlines og større beslutninger, at jeg har en mentor og møder, hvor jeg selv kan bestemme agendaen for det, der fylder hos mig. Personligt ved jeg, at jeg udvikler et større lederskab med flere resultater i mit job som følge af ordningen.
Senior Manager, 38 år. Ansat i dansk virksomhed siden 2014.

lille

For aftale af et mentorforløb skal virksomheden mødes med mentor, for en afstemning af forventninger og ønsker.

Great Vision Without Great People Is Irrelevant. -Jim Collins