Unikt HR samarbejde med HRpeople

Hvad inkluderer et samarbejde med HRpeople?

Samarbejdet tilpasses jeres virksomheds behov og de konkrete opgaver, der skal løses.
Fleksibel omkostningsbevidst løsning og kun når behovet er der.

Vi har altid en tæt dialog og afslutter ikke en opgave, før I er tilfredse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen, som kunde hos HRpeople.

HRpeople din eksterne HRkonsulent, HR opgaver

Et samarbejde med HRpeople vil typisk være som nedenstående:

 • Første samtale
  – hvor det overordnede behov/opgave identificeres
 • Anden personlige samtale
  – Gennemgang samt afklaring af virksomhedens behov
  – Særlig forretningsmæssige samt kulturelle hensyn
  – Specificering af HR opgaver som der er brug for at blive løst
  – Afklaring af hvornår opgaven er løst – hvad skal resultatet være
  – Ekstra møder hvis nødvendigt
 • Nedskreven opgavebeskrivelse og kontrakt fremsendes og returneres
 • Vi leverer den beskrevne opgave inden for tidsrammen
 • Evalueringen af samarbejdet

Det får I

 • Personlig ekstern HR-partner
 • Adgang til en HR-afdeling
 • Højt kompetence- og erfaringsniveau – dygtige specialiserede HR-konsulenter
 • Fleksibilitet og effektivitet – I bestemmer opgaver, og hvornår de skal løses
 • HR-konsulenter, der er opdateret på de nye regler, trends og undersøgelser
 • Vi passer på jeres data og er GDPR compliance

Kontrakten

Når vi indgår et samarbejde udarbejdes en skriflig kontrakt.
I kontrakten står blandt andet:

 • hvilke opgaver der skal løses
 • hvilken HR konsulent, der løser opgaven
 • tidshorisonten for opgaven
 • aftalte honorar
 • vores databehandler aftale

Book en kompetent HR-partner med kort varsel og få værdi fra dag 1. Vi arbejder ud fra jeres behov og  virksomhedens forretningsstrategi og tager udgangspunkt i de områder, hvor virksomheden ønsker at styrke organisationen.

Vi finder jeres nye medarbejder/leder indenfor blandt andet salg, projektledelse, regnskab, IT, administration og ledelse.

Vi tilbyder Executive coaching og lederudviklingsforløb med certificerede konsulenter til både individuelle
– og teamforløb.

Vi arbejder med HR processer, HR surveys, APV, personaleforhold, kontrakter, personalehåndbog. Alt tilpasset efter Jeres virksomhedsbehov og kun når behovet er der. Vi sparer derved virksomheden for både tid og penge.

Hvad siger vores kunder

”HRpeople har givet et perfekt indspark, og har været en stor hjælp til at fastlægge processer i vores nyopstartede filial. Ved hjælp fra HRpeople er vores rekrutteringsproces blevet forbedret, hvilket har resulteret i flere, dygtige medarbejdere og en mere effektiv rekrutteringsprocedure. HRpeople bidrog med en række værktøjer, som er blevet implementeret og bliver brugt på daglig basis i vores virksomhed.”

Louise Meincke Thøgersen Office & HR Manager

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen en af HRpeoples konsulenter i HUGO BOSS Nordic. Konsulenten skulle oplære mig og fungerede som en slags mentor for mig, imens jeg kom stille og roligt ind i mit nye job som HR Advisor.”

Maria Louise JohanssonHR Advisor hos HUGO BOSS Nordic

“En perfekt løsning for en mellemstor virksomhed, som ikke har mulighed for at ansætte en fuldtids HR-chef. Jeg har haft uvurderlig stor nytte af HRpeople som interim HR Manager, hvor de har assisteret med optimering af CPS Chemical Products & Services A/S’s organisation med basis i en trivselsanalyse og i øvrigt varetog alle selskabets HR-mæssige opgaver, herunder rekruttering samt PU-samtaler”

Peter Goth Engel Direktør, THYLANDER GRUPPEN

“Scalepoint har benyttet HRpeople i 2 1/2 år som HR-partner én dag om ugen med reference til direktionen og har i perioden ansat over 25 nye medarbejdere. Scalepoint har været særdeles tilfreds med samarbejdet med HRpeople, som udover løsning af konkrete HR-relaterede opgaver har bidraget til at strukturere og implementere faste procedurer: Annoncering, fastholdelse og udvikling.”

Peter Heering, 2013CEO, Scalepoint Technologies Ltd

“I know HRpeople from several sides. First, I was part of their advisory board, but I have also availed myself of their great experience as HR advisers. In both situations I’ve seen HRpeople as experts in their field. Experts who have the ability to put themselves into a situation to come up with a solution in a constructive manner that was easy to put into practice. I highly recommend HRpeople if you need an HR consultant and general HR management in everyday life.”

Nicolas ZangenbergCEO, Conscribo

“Ét af succeskriterierne for en sund vækstvirksomhed er også struktureret HR-ledelse, personaleadministration og professionelle ansættelsesprocedurer. Dét fokus bør alle tænke på i etableringen af en ny virksomhed – vi valgte HRpeople. HRpeople har virkelig forstået vigtigheden af at sætte det rigtige hold fra starten og specielt deres evner til hurtigt og præcist at vurdere kandidaters menneskelige og sociale evner har været fortræffelig.”

Peter LøvschallCTO & Co-founder, Preview Networks

“Hele rekrutteringen blev håndteret meget struktureret og inkluderede også jobbeskrivelse og kontraktudarbejdelse. En professionel oplevelse, som vi ser frem til at benytte os af igen.”

Niels Fester Partner, Compass Lean Akademi

“Ticket to Heaven har brugt HRpeople i forbindelse med de forskellige HR-opgaver, der krævede en HR-ekspertise. Vi har gennemført og indarbejdet processer omkring jobbeskrivelser og MUS, herunder sparring til samtalen og feedback. Sideløbende har vi brugt HRpeople til rekruttteringsopgaver, herunder test og interviews samt coaching til medarbejdere, der har ønsket dette. Som leder er det vigtigt for mig at få en løbende sparring og coaching – også på ledelsen af medarbejdere og administrationen af de HR-processer, der skal gennemføres og i forholdet til egen selvudvikling, kan jeg anbefale andre ledere at bruge HRpeople, som altid yder professionel service i topklasse.”

Lone HardersSales Manager, Ticket to Heaven

“With great enthusiasm and skills HRpeople was in charge of a large recruitment project recruiting several new employees for our organisation. During this time of 4 weeks we got to know HRpeople as a very experienced HR organisation taking responsibility for every detail in the project. In a very sympathic and loyal way they handled the project from start to end. We had a successful experience working with HRpeople during this time and have been inspired as well.”

Michel NormannCCO, OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

“Hos CDM har man en aftale med det eksterne firma, HRpeople, som mindst en gang om måneden er konsulent i virksomheden. Det er også HRpeople, der står for de såkaldte MUS-samtaler, ligesom det praktiske i forbindelse med ansættelser. Ud over de allerede nævnte fordele, har HR-hjælpen undervejs også medvirket til at holde på medarbejdere i CDM.”

Helene KroghDirektør, CDM A/S

“Vi benytter HRpeople fast ved job, MUS og evalueringssamtaler m.m. HRpeople har et fantastisk menneskekendskab, hvilket har sparet os for mange fejlansættelser. Resultatet heraf er stort. Alt i alt en god investering!”

Martin Falslev AndersenFounder, Trendsales

Jeg kan anbefale a HRpeople som ekstern sparrings- og samarbejdspartner i HR-sager.
Hun er spot on vedrørende de klassiske faldgrupper inkl. brug af HR-juraen til gavn for både medarbejderne og virksomheden. Dette, så man kan bruge mest mulig tid på at udvikle virksomheden, skabe fremdrift og resultater sammen.

Peder GrimstrupManaging Director at Aaron Equipment Company