Rekruttering & search

lille

Få hjælp til rekruttering. HRpeople tilbyder en rekrutteringspakke, som dækker over forventningsafstemning, søgeproces og ansættelse af kandidat.

Typisk tager en rekruttering hos HRpeople 1-2 måneder.

Et rekrutteringsforløb er tilpasset virksomhedens behov. Derfor sikrer vi på forhånd, at vi kender jeres produkt/service, kultur, ledelse og vision for at kunne repræsentere det overfor kandidaten.

I rekrutteringen af en kandidat benytter vi search i vores netværk, som er opbygget gennem de sidste 20 år. Som kunde hos HRpeople får du en kandidatoversigt, så du løbende har overblik over processen.

I rekrutteringsprocessen benytter vi forskellige profiltests, persontypetests og brug af annonceringsmuligheder, som aftales specifikt for den enkelte opgave.

lille

Vi løser rekruttering inden for følgende områder:

 Salg/ Marketing

 Finans/ forsikring

IT

Pharma/ medico

Retail

Design

Book en recruiter

Ved flere ansættelser kan man med fordel booke en recruiter, som kan arbejde både eksternt eller in-house efter ønske.

I stedet for at betale for en rekrutteringsopgave, betales et månedligt honorar. Denne løsning er særlig fordelagtigt, hvis der er behov for mere en to rekrutteringer af gangen.

Recruiteren har adgang til forskellige testværktøjer samt emnebank i HRpeople regi. Der trækkes også på vores erfaring og tilgang til annoncering på jobportaler og sociale medier.

Derudover indgå muligheden for search i såvel ind- og udland og at recruiteren anvender vores HRpeople system, så vi sikre GDPR overholdelse.

lille

Vores rekrutteringsproces

HRpeople rekruttering rekrutteringsrpoces search

Vores rekrutteringsproces fremgår af ovenstående skema. Forløbet tilpasses altid den enkelte virksomheds behov og ønsker. Vi starter dog altid med at afstemme forventninger i forhold til kandidatprofil og hvorledes vi skal søge efter kandidater. Vi udarbejder stillingsopslaget og slår stillingen op eller der påbegyndes et search arbejde – alt afhængt af vores aftale. I søgeprocessen afholder vi 1 og evt. 2. samtale med kandidater og gennemføre test, hvis aftalt. Dernæst præsenteres et antal kandidater og sidste samtale afholdes i virksomheden. Når rette kandidat er valgt og ansat afsluttes rekrutteringen og vi giver afslag til øvrige kandidater.

IF YOU THINK RECRUITING IS EXPENSIVE, WAIT UNTIL YOU HIRE THE WRONG ONE