5 tips til at finde det rette rekrutteringsbureau

For mange virksomheder og ledere virker det at finde en passende rekrutteringsfirma meget svært og som en kompliceret proces. Når I bruger følgende checkliste næste gang er det vores erfaring, at virksomheder melder positivt tilbage.

Den rigtige rekrutteringspartner til din virksomhed!

En god rekrutteringspartner er en erfaren person, der samarbejder for at sikre et gensidigt fordelagtigt resultat i din virksomhed. Når et rekrutteringspartnerskab fungerer godt, kan du forvente at se kvalificerede kandidater og en strømlinet rekrutteringsproces, der ikke kun sparer tid, men også er omkostningseffektiv for din virksomhed.

Der er en række ting at overveje, når du vælger en rekrutteringskonsulent. Her er vores 5 bedste tips til at overvinde de udfordringer, som du kan komme ud for, når du skal finde den rigtige rekrutteringspartner til din virksomhed:

  1. Adgang til kvalificerede kandidater

De fleste bureauer bruger de samme metoder til at tiltrække kandidater, og vil have en pulje af kandidater til at arbejde med; efter modtagelse af en jobbeskrivelse vil de dykke ned i deres database og sende så mange matchede CV’er, som de finder. Hvor ofte finder du dig selv sortere i en bunke af irrelevante CV’er? Hvad er pointen i at bruge et rekrutteringsbureau, hvis du stadig selv er nødt til at selektere mellem irrelevante CV’er?

Hemmeligheden her er at sikre, at du har en partner i et bureau, der kun kommer til at sende dig relevante CV’er – hvert CV skal have været udvalgt til at matche de kriterier og forventninger I sammen har opstillet.

  1. Kommunikation en lille detalje

Et centralt aspekt i et rekrutteringspartnerskab er kommunikation. Kunder fortæller os, at en af de mest irriterende ting de finder, når det kommer til rekrutteringskonsulent konsulenter er deres kommunikation. Det er vigtigt, at en rekrutteringskonsulent er en dygtig kommunikator og kan udvikle relationer til effektivt at sikre, at de forstår, hvordan du og alle andre arbejder.

  1. Virksomhedskultur

Når du udvikler et effektivt partnerskab med din personalekonsulent, bør du forvente at se store resultater; din rekrutteringspartner skal forstå din virksomhed og den kultur som I har og vil være i stand til at finde kandidater, der vil passe godt i dit team.

  1. En professionel rekrutteringspartner ad gangen

Arbejder du med for mange personalekonsulenter på én gang? Hvis ja, så kan det føre til at du bliver oversvømmet med irrelevante CV’er. Det vil være bedre at fokusere på at opbygge et stærkt forhold og bedre kommunikationslinje direkte med én personalekonsulent, der har taget sig tid til at forstå din virksomhed. Det vil give dig mere kontrol over rekrutteringsprocessen, spare dig masser af tid, og give dig mulighed for at modtage en langt bedre service.

  1. Prisen hænger ofte sammen

Det kan synes omkostningseffektivt at få en aftale med et rekrutteringsbureau med det laveste gebyr eller at få prisen ned så lavt som du kan. Men hvor meget tid vil de virkelig bruge på den ledige stilling, og kan du være sikker på, at du vil få de bedste kandidater de har at tilbyde? Eller vil de sende dem til deres højere betalende kunder først? Der er en masse sandhed i at sige: “Du får hvad du betaler for”. Det er vigtigt at vælge en personalekonsulent, der kan tilbyde ekspertise, erfaring og er i stand til at levere kandidater af top kvalitet. Måske er de ikke den billigste, men de vil tilbyde dig den bedste samlede værdi og give dig deres udelte opmærksomhed!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *