Rekruttering, headhunting og search

Med 20 års erfaring med rekruttering, headhunting og search, kan vi hjælpe jer med at finde den Vi hjælper jer med at finde den næste nye medarbejder.

Med HRpeoples konsulenters erfaring og professionelle tilgang, sikrer vi et stort brancheoverblik.

Med omkring 60 rekrutteringer årligt, tæller omrking 50 af dem et større search arbejde, hvilket er fast del af vores rekrutteringsprocesser.

HRpeople arbejder i et større netværk indenfor flere brancher både i Danmark og internationalt.

“Vores vækst har en direkte sammenhæng til de medarbejdere vi har ansat, så på den måde har HRpeople bidraget til vores vækst”.

Caroline Erup WidriksenCEO, aPureBase

Rekrutteringsprocessen tilpasset jeres virksomhedskultur

Et rekrutteringsforløb inkluderer search i vores netværk af kandidater, som er opbygget gennem de sidste15 år. I får en kandidatoversigt, så I løbende har overblik.

Vi sikrer på forhånd, at vi kender jeres produkt/service, kultur, ledelse og vision for at kunne repræsentere det overfor kandidaten. Alle kandidater skal have et godt indtryk af jeres virksomhed.

Vi anvender forskellige profiltests, persontypetests og brug af annonceringsmuligheder, som aftales specifikt for den enkelte opgave.

Vi løser rekruttering inden for følgende områder:

 Salg/ Marketing

 Finans/ forsikring

IT

Pharma/ medico

Retail

Design

Flere vælger headhunting

Headhunting handler om personlige relationer og netværk med en stærk tilknytning til brancher og faggrupper. Kvalificerede kandidater på ledelses- eller specialistniveau skal ofte motiveres til at skifte stilling eller alternativt orienteres om potentialet i en anden virksomhed/funktion. Som professionelle headhuntere præsenterer vi jeres virksomhed for den rette kandidat gennem en fortrolig dialog og proces.

Hjælp til at finde de rigtige medarbejdere?

En professionel løsning fra HRpeople kan være svaret til dig.

En vellykket rekruttering indebærer ikke blot en ny medarbejder. Den indebærer også, at du får kompetence, erfaring og ideer, som hjælper din virksomhed med at udvikle sig.

Vil du vide mere?

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig nemt og sikkert til den rigtige kandidat.

IF YOU THINK RECRUITING IS EXPENSIVE, WAIT UNTIL YOU HIRE THE WRONG ONE