Rekrutteringspakken

HRpeople tilbyder en rekrutteringspakke, som dækker over sagsoprettelse, søgeproces og ansættelse af kandidat.

Typisk tager en rekruttering hos HRpeople 1-2 måneder.

Et rekrutteringsforløb er tilpasset virksomhedens behov. Derfor sikrer vi på forhånd, at vi kender jeres produkt/service, kultur, ledelse og vision for at kunne repræsentere det overfor kandidaten.

I rekrutteringen af en kandidat benytter vi search i vores netværk, som er opbygget gennem de sidste 20 år. Som kunde hos HRpeople får du en kandidatoversigt, så du løbende har overblik over processen.

I rekrutteringsprocessen benytter vi forskellige profiltests, persontypetests og brug af annonceringsmuligheder, som aftales specifikt for den enkelte opgave.

Vi løser rekruttering inden for følgende områder:

 Salg/ Marketing

 Finans/ forsikring

IT

Pharma/ medico

Retail

Design

Rekruttering og search

Med 20 års erfaring indenfor rekruttering, headhunting og search, kan vi hjælpe jer med at finde den næste nye medarbejder.

Med HRpeoples konsulenters erfaring og professionelle tilgang, sikrer vi et stort brancheoverblik.

Med omkring 60 rekrutteringer årligt, tæller omrking 50 af dem et større search-arbejde, som er en fast del af vores rekrutteringsprocesser.

HRpeople arbejder i et større netværk indenfor flere brancher både i Danmark og internationalt for at opnå det bedste resultat for vores kunder.

“Vores vækst har en direkte sammenhæng til de medarbejdere, vi har ansat, så på den måde har HRpeople bidraget til vores vækst.”

Caroline Erup WidriksenCEO, aPureBase

Flere vælger headhunting

Kvalificerede kandidater på ledelses- eller specialistniveau skal ofte motiveres til at skifte stilling eller alternativt orienteres om potentialet i en anden virksomhed/funktion. Som professionelle headhuntere præsenterer vi jeres virksomhed for den rette kandidat gennem en fortrolig dialog og proces.

Hjælp til at finde de rigtige medarbejdere?

En professionel rekrutteringsløsning fra HRpeople kan være svaret til dig.

En vellykket rekruttering indebærer ikke blot en ny medarbejder. Den indebærer også, at du får kompetence, erfaring og ideer, som hjælper din virksomhed med at udvikle sig.

Vil du vide mere?

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig nemt og sikkert til den rigtige kandidat.

IF YOU THINK RECRUITING IS EXPENSIVE, WAIT UNTIL YOU HIRE THE WRONG ONE