Coaching

Coaching sker hver dag – mellem to eller flere mennesker, som en aktiv dialog, der skaber en forandring for det enkelte menneske. Det kan være en effektiv mulighed for øget personlig handlekraft og indsigt i egne styrker og udviklingsmuligheder.

Coaching handler om målrettet personlig udvikling og foregår i en samtaleproces, hvor fokus er positivt, fremadrettet og konstruktivt. Gennem refleksioner over egen adfærd giver samtalen mulighed for at få øje på dine vaner og mønstre. Det bliver tydeligt, hvad der ligger under hverdagens handlinger og antagelser. Det bliver det også klarere, hvordan du kan justere din adfærd, så du opnår den forandring og resultater du ønsker.

Coaching

Vi tilbyder coaching som en effektiv mulighed for øget personlig handlekraft og indsigt i egne styrker og udviklingsmuligheder.

Hvordan

Vi arbejder meget tæt med den enkelte person i et forløb på 1-3 uger 3 timer i alt. Vi arbejder sammen på at udvikle en plan.

Hvor

Vi coacher i København og omegn. Der er også mulighed for få coaching på vores kontor på Østerbro, eller per telefon til Fyn/Jylland.

Om os og priser

Coach,

Mere end 23 års coaching har vist mig, at personers brand ikke matcher deres CV, Linkedin og øvrige profilbeskrivelse. Vi arbejder ud fra personens brand og sikrer os gennem en seriøs coaching at få afstemt personens forventninger til virkeligheden, som afspejler den person vi coacher i en karrieresamtale. Efter karrieresamtalen matcher CV´et personen og vi har fået styr på hvor karrieredrømmen ligger og planlagt vejen derhen.

Coach, Caroline Fiori Toft

1 x coach session kr. 1.600

3 x sessioner kr. 4.500

3 x sessioner inkl. DISC person profil + rapport og gennemgang kr. 6.500

Betaling sker efter første session.
Forløbet kan til enhver tid annulleres og én times coaching faktureres med kun kr. 1.600

Der tillægges moms ved firmafakturering.